Vanligt Vatten

Som hundägare ,vare sig man har en två eller flera hundar, så är man hela tiden ute efter redskap som man använder i vardagen.
Redskapet man använder kan vara en boll, en sele ,visselpipa osv. Det kan röra sig om lydnadsträning, aktivering, roliga timmen eller bara lite relax.
När man helt plötsligt tappat inspiration och inte hittar vad man letar efter så är bara vanligt vatten ett riktigt toppenredskap som som täcker alla sorters aktivering. Och jag vill säga de flesta har tillgång till vatten en sjö i närhen en å eller t.o.m havet.
Simma, plaska, skvätta är den mest skonsamma träningen/aktiveringen för din hund och så är det ju toppenroligt eller hur?


Arla still going strong



Hjalmar, Arlas bror, kom på besök och då passar de ju bra att få plaska lite ihop



Hjalmar får lite hjälp på traven - Arla är där ute på sjön och väntar på dig :)



Fullt ös !!!



T.o.m på en skogspromenad hittar man ju vatten mitt på vägen, Rambo svalkar sig och dricker efter lite klöverväska.


Kommentarer
Postat av: maria

Vad det ser härligt ut och vad det verkar kul att ha en hund som gillar vatten. När jag kastar ut leksaker till Svea får jag själv gå ut och hämta dem... Men hon blir lite modigare för varje gång vi åker till sjön... //maria

2010-08-14 @ 23:33:50
URL: http://smultronpaettstra.blogspot.com
Postat av: Linda

Haha, ja det känns ju kanske lite snopet att själv få hämta tillbaka leksakerna. Ni får ta med er en stilig hanhund som älskar vatten. Det fungerade för Hjalmar (fast tvärtom då). Han är ju visserligen bror till Arla, men det verkade de inte veta om:)

2010-08-15 @ 08:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0